Tokuş: “Reha Kars, Sivas için bir fırsat”

Tokuş: “Reha Kars, Sivas için bir fırsat” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan adayı Reha Kars, Sivas Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Gökhan Karapınar ile KARİYER ENSTİTÜSÜ™ kurucu ortağı ve Gündem Sivas imtiyaz sahibi Mehmet Erdem Tokuş’a ziyaret gerçekleştirdi. Reha Kars, Sultan Şehir için büyük bir fırsat Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet...

Tokuş: “Reha Kars, Sivas için bir fırsat”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokuş: “Reha Kars, Sivas için bir fırsat”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan adayı Reha Kars, Sivas Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Gökhan Karapınar ile KARİYER ENSTİTÜSÜ™ kurucu ortağı ve Gündem Sivas imtiyaz sahibi Mehmet Erdem Tokuş’a ziyaret gerçekleştirdi.

Reha Kars, Sultan Şehir için büyük bir fırsat

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Edem Tokuş, MHP Sivas Belediye Başkan adayı Reha Kars’a adaylık sürecinde başarılar dileyerek, değerli ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür etti.

Ayrıca, Tüm İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumları ve Profesyonelleri Derneği (TİGEP) Genel Sekreteri Tokuş, “Sayın Başkan adayımız Reha Kars ile bugün bir araya geldik. Reha Kars beyefendiye, Gökhan Karapınar dostumuza çok teşekkür ederim. Bugün bizler için değerli vakitlerini ayırdılar. Reha Kars, Sivas için çok değerli bir aday. Sivas için büyük bir fırsat. Reha Kars, çok iyi bir insan. Bu görev ona çok yakışıyor. Ülkemizin, Sultan Şehir Sivas’ımızın böyle siyasetçilere ihtiyacı var. Sivas’ın böyle isimlere ihtiyacı var.” dedi.

Yerel Seçim, Sivas’ımız için hayırlar getirsin

Aynı zamanda, KARİYER ENSTİTÜSÜ™ kurucu ortağı Gündem Sivas imtiyaz sahibi Erdem Tokuş, “Önümüzde yakın bir tarihte seçim olacak. 31 Mart Yerel Seçimleri; ülkemize, memleketimize, vatandaşımıza, esnafımıza hayırlara vesile olsun, Sivas’ımız için hayırlar getirsin. Reha Kars, Sivas’a çok şeyler katacaktır. Tekrardan ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ederim. Aynı şekilde Gökhan Karapınar kardeşim sağ olsun, var olsunlar.” şeklinde ifadelerini kullandı.

Tokuş: “Reha Kars, Sivas için bir fırsat”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.